Ontstaan

Ontstaan

De Bruin Trading is ontstaan na de verkoop van het familiebedrijf De Bruin Transport in 2000. Door de jarenlange ervaring in het transport en de goede relaties en contacten in deze branche, was het voor De Bruin een kleine stap om na het transport door te gaan in nagenoeg dezelfde sector, namelijk de truck- en trailerhandel.

Vanuit standplaats Surhuisterveen werden de eerste eenheden ingekocht en verkocht over de hele wereld. Al snel ontwikkelde De Bruin Trading zich tot een belangrijk bedrijf in de export van tweedehands transportmiddelen. In 2004 werd in Heerenveen op industriegebied IBF een groot terrein gekocht om voertuigen te parkeren en onze klanten de mogelijkheid te bieden ons bedrijf op een geschikte locatie te bezoeken.

De trucks konden vanaf toen geparkeerd worden op een verhard terrein met daarbij een porta-cabin, wat diende als kantoor. Inmiddels is er een groot kantoorpand met een bestraat parkeerterrein voor in de plaats gekomen, waardoor we onze klanten een nog betere service kunnen bieden en ook een stuk professioneler kunnen werken binnen onze branche.

Een voertuig aanbieden?Meld hier uw voertuig aan.
Bel mij terugHeb je een vraag wij bellen je terug
Vragen?Wij zijn altijd bereikbaar op: +31 652 044 804
De Bruin Trading B.V.